Energie vergelijken Oostrum Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Oostrum? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals Vandebron en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Oostrum? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke aanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting. Direct meer informatie lezen? Hier check je alle details over stroom, gas en licht in Oostrum.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €183

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Oostrum? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.584,60
3 jaar Delta €300 €8,33 €1.704,60
5 jaar Delta €0 €0 €1.824,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Oostrum”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Oostrum:

 1. Allure Energie
 2. Fenor
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Oostrum met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energiedirect.nl.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Oostrum? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Oostrum zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers werken met prachtige welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €212

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oostrum zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Kampen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de aantrekkelijkste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Oostrum


Profiteer van de goedkoopste energie in Oostrum

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu direct de goedkoopste stroom in Oostrum (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Variabele gasprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
3 jarig contract
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Behulpzame service
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel af te sluiten
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Behulpzame service
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Goede service
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Goede klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs gas
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Goede medewerkers
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel af te sluiten
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Oostrum

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Oostrum? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij zonder moeite de meest betaalbare maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven uit de regio (Venray). Een voordelige partij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Angerlo.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Venray.