Energie vergelijken Oploo Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Oploo? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroommaatschappijen als UnitedConsumers en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Oploo? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij tref je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je alle details over gas, stroom en licht in Oploo.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €193

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Oploo? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €130 €10,83 €1.585,15
3 jaar Budget Energie €410 €11,39 €1.705,15
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.825,15

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Oploo”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Oploo:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Oploo waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij NLE.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Oploo? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Oploo zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen bieden vaak formidabele welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €156

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Oploo zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Katwoude.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Oploo


Zo vind je de goedkoopste energie in Oploo

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Oploo (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Simpele voorwaarden
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede medewerkers
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Overstaphulp
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verschillende contracten
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
2 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Oploo

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Oploo? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij snel de meest goedkope aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Sint Anthonis). Een passende aanbieder kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Appingedam.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Sint Anthonis.