Energie vergelijken Oude Willem Start met vergelijken en bespaar maar liefst €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Oude Willem? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom zoals bijv. E.ON of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Oude Willem? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder tref je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op onze website ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Oude Willem.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €210

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oude Willem? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.586,65
3 jaar Qurrent €390 €10,83 €1.706,65
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.826,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Oude Willem”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Oude Willem:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Oude Willem waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Engie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Oude Willem? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Oude Willem is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hanteren doorgaans daverende welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €159

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Oude Willem zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Knegsel.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest goedkope maatschappij voor jouw situatie. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Oude Willem


Overstappen naar de goedkoopste energie in Oude Willem

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Oude Willem (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel af te sluiten
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik aanpassen
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Betalen in termijnen
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Variabele gasprijzen
Prominente acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vaste prijs gas
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Snel af te sluiten
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Oude Willem

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Oude Willem? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je in luttele seconden de voordeligste leverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Westerveld). Een goedkope gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Bad Nieuweschans.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Westerveld.