Energie vergelijken Oudebildtzijl Start met vergelijken en krijg een korting tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Oudebildtzijl? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroomleveranciers als Budget Energie en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Oudebildtzijl? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Oudebildtzijl.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €248

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oudebildtzijl? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €150 €12,50 €1.586,75
3 jaar EnergieFlex €410 €11,39 €1.706,75
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.826,75

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Oudebildtzijl”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Oudebildtzijl:

 1. E.ON
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Oudebildtzijl met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Fenor.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Oudebildtzijl? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Oudebildtzijl zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden je prachtige welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €190

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je toekomstige energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Oudebildtzijl zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Kockengen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jou. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oudebildtzijl


Ontdek de goedkoopste energie in Oudebildtzijl

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Oudebildtzijl (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Vriendelijke service
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Maandelijks bijstellen
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Nette service
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Persoonlijke service
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Snel af te sluiten
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oudebildtzijl

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oudebildtzijl? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je in minder dan een minuut de meest voordelige gasmaatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven uit de regio (het Bildt). Een goedkope aanbieder gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Baexem.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente het Bildt.