Energie vergelijken Oudenhoorn Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Oudenhoorn? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals bijv. Allure Energie en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Oudenhoorn? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker ontdek je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle info over gas, stroom en licht in Oudenhoorn.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €236

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oudenhoorn? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €240 €20 €1.587,20
3 jaar EnergieFlex €180 €5,00 €1.707,20
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.827,20

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Oudenhoorn”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Oudenhoorn:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Oudenhoorn die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van jouw energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Oudenhoorn? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Oudenhoorn is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders hebben gewoonlijk sensationele welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €197

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oudenhoorn zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Per jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Kollumerzwaag.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de voordeligste stroomaanbieder voor jou. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Oudenhoorn


Stap over naar de goedkoopste energie in Oudenhoorn

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Oudenhoorn (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Behulpzame service
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Simpele voorwaarden
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
1 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Nette klantenservice
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Snel overstappen
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Snel af te sluiten
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Oudenhoorn

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Oudenhoorn? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je in luttele seconden de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Bernisse). Een passende partij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Balloërveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Bernisse.