Energie vergelijken Papenhoven Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Papenhoven? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende leveranciers van stroom als UnitedConsumers en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Papenhoven? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij tref je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier tref je alle info over stroom, gas en licht in Papenhoven.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €232

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Papenhoven? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Essent €240 €20 €1.588,70
3 jaar Essent €160 €4,44 €1.708,70
5 jaar Essent €0 €0 €1.828,70

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels deze website vergelijk je vlot en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Papenhoven”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Papenhoven:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Papenhoven waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Papenhoven? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Papenhoven zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen bieden je immense welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €176

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Papenhoven zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Kuinre.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt direct de goedkoopste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Papenhoven


Overstappen naar de goedkoopste energie in Papenhoven

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Papenhoven (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Tussentijds aanpassen
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vriendelijke service
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Online verbruik inzien
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Goede klantenservice
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Snel oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Snel overstappen
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste prijs gas
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele gasprijs
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Papenhoven

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Papenhoven? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij binnen no-time de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Sittard-Geleen). Een interessante partij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Beetsterzwaag.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Sittard-Geleen.