Energie vergelijken Poortvliet Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Poortvliet? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Eneco en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Poortvliet? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder kies je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in Poortvliet.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €275

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Poortvliet? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €190 €15,83 €1.589,95
3 jaar Eneco €410 €11,39 €1.709,95
5 jaar Eneco €0 €0 €1.829,95

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via deze pagina vergelijk je gauw en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Poortvliet”. Je kunt ook filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Poortvliet:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Poortvliet met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Cogas.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Poortvliet? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In Poortvliet zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders bieden je speciale welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €223

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Poortvliet zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Langeweg.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Poortvliet


Vind de goedkoopste energie in Poortvliet

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Poortvliet (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Direct overstappen
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Contract wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Online account
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Goede medewerkers
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Nette klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vriendelijke service
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Charmante service
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Poortvliet

Gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Poortvliet? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij moeiteloos de meest goedkope maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Tholen). Een betaalbare gasmaatschappij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Bergentheim.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Tholen.