Energie vergelijken Putte Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Putte? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals Eneco en Greenchoice. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Putte? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vergelijk je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina lees je handige info over gas, stroom en licht in Putte.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €201

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Putte? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €140 €11,67 €1.590,45
3 jaar Vattenfall €190 €5,28 €1.710,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.830,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Putte”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Putte:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Putte die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke type tarief het beste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energiedirect.nl.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Putte? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Putte zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Aanbieders werken met aantrekkelijke welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €283

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aankomende leverancier regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Putte zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Leende.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke aanbieder voor jou. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Putte


Ontdek de goedkoopste energie in Putte

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Putte (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online account
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede service
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Nette klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Direct overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Putte

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Putte? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je gelijk de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Woensdrecht). Een voordelige leverancier achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Berltsum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Woensdrecht.