Energie vergelijken Putten Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Putten? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als Engie en Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Putten? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij check je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting. Advies nodig? Op deze pagina vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Putten.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €272

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Putten? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Essent €150 €12,50 €1.590,50
3 jaar Essent €200 €5,56 €1.710,50
5 jaar Essent €0 €0 €1.830,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via deze website vergelijk je snel & vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Putten”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Putten:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Putten die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Energieflex.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Putten? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Putten zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen hanteren doorgaans interessante welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €205

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Putten zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Leens.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt direct de voordeligste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Putten


Vind de goedkoopste energie in Putten

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Putten (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Meerdere contracten
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Meerdere contracten
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel oversluiten
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Persoonlijke service
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Overstapservice
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Online account
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Putten

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Putten? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij eenvoudig de meest betaalbare gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Putten). Een aantrekkelijke partij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Bern.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Putten.