Energie vergelijken Puttershoek Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Puttershoek? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals bijv. Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Puttershoek? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie check je de prijs per jaar en de optionele welkomstbonus. Advies nodig? Op onze website lees je praktische info over stroom, gas en licht in Puttershoek.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €255

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Puttershoek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.590,55
3 jaar Eneco €210 €5,83 €1.710,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.830,55

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Puttershoek”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Puttershoek:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Puttershoek waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (in de nacht, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Puttershoek? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Puttershoek zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Leveranciers bieden je sublieme welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €186

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Puttershoek zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Leerbroek.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de voordeligste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Puttershoek


Profiteer van de goedkoopste energie in Puttershoek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Puttershoek (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstapservice
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
3 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
1 jarig contract
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
2 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Direct overstappen
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Direct overstappen
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Meerdere contracten
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Puttershoek

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Puttershoek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij gelijk de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Binnenmaas). Een aantrekkelijke partij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Best.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Binnenmaas.