Energie vergelijken Raamsdonk Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Raamsdonk? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als Clean Energy of Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Raamsdonk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Raamsdonk.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €238

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Raamsdonk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €180 €15,00 €1.590,65
3 jaar Oxxio €230 €6,39 €1.710,65
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.830,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je razendsnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Raamsdonk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Raamsdonk:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Raamsdonk waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Fenor.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Raamsdonk? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Raamsdonk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden vaak fantastische welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €239

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Raamsdonk zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Leermens.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de goedkoopste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Raamsdonk


Profiteer van de goedkoopste energie in Raamsdonk

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Raamsdonk (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel af te sluiten
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Overstaphulp
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Contract wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Snel af te sluiten
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Snel af te sluiten
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Contract wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verschillende contracten
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Online account
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Raamsdonk

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Raamsdonk? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij razendsnel de meest goedkope aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Geertruidenberg). Een passende gasmaatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Beuningen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Geertruidenberg.