Energie vergelijken Raamsdonksveer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Raamsdonksveer? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Raamsdonksveer? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder zie je de prijs per jaar en de eventuele. korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Raamsdonksveer.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €212

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Raamsdonksveer? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €190 €15,83 €1.590,70
3 jaar Qurrent €240 €6,67 €1.710,70
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.830,70

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Op basis van de vergelijker vergelijk je vluchtig en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Raamsdonksveer”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Raamsdonksveer:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Raamsdonksveer waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Greenchoice.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Raamsdonksveer? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Raamsdonksveer is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hanteren speciale welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €177

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwgekozen aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Raamsdonksveer zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Leersum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw situatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Raamsdonksveer


Overstappen naar de goedkoopste energie in Raamsdonksveer

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Raamsdonksveer (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Persoonlijke service
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Betalen in termijnen
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Simpele voorwaarden
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Duidelijke voorwaarden
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Verbruik aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verschillende contracten
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Raamsdonksveer

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Raamsdonksveer? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je in luttele seconden de goedkoopste gasmaatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Geertruidenberg). Een goedkope gasmaatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Beusichem.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Geertruidenberg.