Energie vergelijken Reijmerstok Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Reijmerstok? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders zoals Vandebron en Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Reijmerstok? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze website check je alle details over gas, stroom en licht in Reijmerstok.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €247

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Reijmerstok? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €200 €16,67 €1.591,50
3 jaar Energiedirect.nl €400 €11,11 €1.711,50
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.831,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Reijmerstok”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Reijmerstok:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Reijmerstok die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Vrijopnaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Reijmerstok? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Reijmerstok zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans fantastische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €185

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en scherpste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Reijmerstok zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Lengel.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt eenvoudig de voordeligste stroom maatschappij voor jou. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Reijmerstok


Stap over naar de goedkoopste energie in Reijmerstok

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Reijmerstok (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Verschillende contracten
Prominente acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vriendelijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Tussentijds aanpassen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Verbruik aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Online verbruik inzien
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Online verbruik inzien
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
2 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online account
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Reijmerstok

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Reijmerstok? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je zonder moeite de meest goedkope gasleverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Gulpen-Wittem). Een goedkope organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Blauwestad.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Gulpen-Wittem.