Energie vergelijken Roelofarendsveen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Roelofarendsveen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan aanbieders van stroom zoals Energiedirect.nl en Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Roelofarendsveen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstkorting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Roelofarendsveen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €210

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Roelofarendsveen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.593,60
3 jaar Green Choice €180 €5,00 €1.713,60
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.833,60

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je rap en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Roelofarendsveen”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Roelofarendsveen:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Roelofarendsveen met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Stedin.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Roelofarendsveen? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Roelofarendsveen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met goede welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €138

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Roelofarendsveen zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Loenen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt meteen de meest goedkope energieleverancier voor jou. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Roelofarendsveen


Stap over naar de goedkoopste energie in Roelofarendsveen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Roelofarendsveen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Persoonlijk advies
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Charmante service
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Meerdere contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Persoonlijke service
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Roelofarendsveen

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Roelofarendsveen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je gelijk de voordeligste gas aanbieder. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Kaag en Braassem). Een betaalbare leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Bovenkarspel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Kaag en Braassem.