Energie vergelijken Rossum Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Rossum? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom zoals bijv. DELTA of Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Rossum? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Via deze website lees je handige info over stroom, gas en licht in Rossum.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €247

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Rossum? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.594,10
3 jaar Oxxio €280 €7,78 €1.714,10
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.834,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Rossum”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Rossum:

 1. E.ON
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Rossum waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Rossum? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Rossum zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers hanteren speciale welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €209

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Rossum zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Loon op Zand.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Rossum


Overstappen naar de goedkoopste energie in Rossum

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Rossum (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Overstapservice
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Overstaphulp
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Charmante service
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Persoonlijk advies
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Nette klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Aangename service
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Persoonlijke service
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Rossum

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Rossum? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je snel de meest betaalbare leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Maasdriel). Een aantrekkelijke partij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Breedenbroek.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Maasdriel.