Energie vergelijken Rozendaal Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Rozendaal? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroomaanbieders zoals bijv. Vrijopnaam en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Rozendaal? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Daarna bepaal je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie check je de kosten per 12 maanden en de eventuele. cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Rozendaal.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €266

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Rozendaal? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €210 €17,50 €1.594,55
3 jaar Oxxio €370 €10,28 €1.714,55
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.834,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Rozendaal”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Rozendaal:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Rozendaal waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Fenor.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Rozendaal? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In Rozendaal is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders werken met hoge welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €282

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Rozendaal zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Lottum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de voordeligste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Rozendaal


Ontdek de goedkoopste energie in Rozendaal

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Rozendaal (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette service
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Snel af te sluiten
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verschillende contracten
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Meerdere contracten
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
3 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Inzicht in je verbruik
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Betalen in termijnen
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Flexibele gasprijs
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Rozendaal

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Rozendaal? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij direct de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Rozendaal). Een voordelige gasmaatschappij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Britswert.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Rozendaal.