Energie vergelijken s-Graveland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in s-Graveland? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan aanbieders van stroom als Energiedirect.nl of Oxxio. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in s-Graveland? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting. Wil je aanvullende informatie? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in s-Graveland.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €196

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in s-Graveland? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.595,05
3 jaar Eneco €150 €4,17 €1.715,05
5 jaar Eneco €0 €0 €1.835,05

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met de vergelijker vergelijk je gauw en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers s-Graveland”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in s-Graveland:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in s-Graveland die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Oxxio.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in s-Graveland? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats s-Graveland is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven namelijk interessante welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €264

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en scherpste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In s-Graveland zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Luttenberg.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt direct de meest betaalbare stroomleverancier voor jou. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken s-Graveland


Vind de goedkoopste energie in s-Graveland

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in s-Graveland (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
1 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
3 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
1 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Termijnbedrag wijzigen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Behulpzame service
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Variabele gasprijzen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
1 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Diverse prijsafspraken
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
1 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Direct overstappen
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in s-Graveland

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in s-Graveland? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je eenvoudig de voordeligste aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Wijdemeren). Een passende gas leverancier aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Bronnegerveen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Wijdemeren.