Energie vergelijken s-Gravenpolder Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in s-Gravenpolder? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders zoals Engie of Greenchoice. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in s-Gravenpolder? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder tref je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in s-Gravenpolder.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €189

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in s-Gravenpolder? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €190 €15,83 €1.595,20
3 jaar Qurrent €180 €5,00 €1.715,20
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.835,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze pagina vergelijk je rap en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers s-Gravenpolder”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in s-Gravenpolder:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van s-Gravenpolder met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Qurrent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in s-Gravenpolder? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom s-Gravenpolder is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers hanteren formidabele welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €179

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In s-Gravenpolder zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Lytsewierrum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de voordeligste stroom maatschappij voor jouw situatie. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken s-Gravenpolder


Zo vind je de goedkoopste energie in s-Gravenpolder

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in s-Gravenpolder (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Overstapservice
Prominente acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Snel af te sluiten
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Overstapservice
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in s-Gravenpolder

Gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in s-Gravenpolder? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je probleemloos de voordeligste aanbieder. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Borsele). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Brucht.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Borsele.