Energie vergelijken s-Heer Abtskerke Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in s-Heer Abtskerke? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers als Anode Energie en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in s-Heer Abtskerke? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Hier check je alle info over gas, stroom en licht in s-Heer Abtskerke.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €210

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in s-Heer Abtskerke? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €210 €17,50 €1.595,30
3 jaar EnergieFlex €200 €5,56 €1.715,30
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.835,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers s-Heer Abtskerke”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in s-Heer Abtskerke:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in s-Heer Abtskerke die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder UnitedConsumers.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in s-Heer Abtskerke? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats s-Heer Abtskerke zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven namelijk huizenhoge welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €143

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwe aanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In s-Heer Abtskerke zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Maarheeze.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de meest goedkope stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken s-Heer Abtskerke


Overstappen naar de goedkoopste energie in s-Heer Abtskerke

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in s-Heer Abtskerke (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Nette service
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Simpele voorwaarden
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede klantenservice
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online account
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Snel oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Charmante service
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Overstaphulp
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in s-Heer Abtskerke

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in s-Heer Abtskerke? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij eenvoudig de goedkoopste leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Borsele). Een betaalbare gas leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Bruinehaar.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Borsele.