Energie vergelijken s-Heer Hendrikskinderen Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in s-Heer Hendrikskinderen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld DELTA of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in s-Heer Hendrikskinderen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker tref je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website tref je alle details over gas, stroom en licht in s-Heer Hendrikskinderen.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €203

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in s-Heer Hendrikskinderen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.595,40
3 jaar Energiedirect.nl €220 €6,11 €1.715,40
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.835,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers s-Heer Hendrikskinderen”. Tip: filter nu ook op stroom van wind of de zon. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in s-Heer Hendrikskinderen:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in s-Heer Hendrikskinderen met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vrijopnaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in s-Heer Hendrikskinderen? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom s-Heer Hendrikskinderen zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hebben gewoonlijk verrassende welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €182

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In s-Heer Hendrikskinderen zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Maarssen.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de goedkoopste stroom maatschappij voor jou. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken s-Heer Hendrikskinderen


Vind de goedkoopste energie in s-Heer Hendrikskinderen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu direct de goedkoopste stroom in s-Heer Hendrikskinderen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Persoonlijke service
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verbruik advies
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Vriendelijke service
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Nette service
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Contract wijzigen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in s-Heer Hendrikskinderen

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in s-Heer Hendrikskinderen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij makkelijk de aantrekkelijkste aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Goes). Een aantrekkelijke partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Brummen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Goes.