Energie vergelijken s-Heerenberg Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in s-Heerenberg? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in s-Heerenberg? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Op onze website vind je handige info over stroom, gas en licht in s-Heerenberg.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €247

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in s-Heerenberg? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €240 €20 €1.595,45
3 jaar Delta €230 €6,39 €1.715,45
5 jaar Delta €0 €0 €1.835,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze website vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers s-Heerenberg”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in s-Heerenberg:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in s-Heerenberg met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Liander.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in s-Heerenberg? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio s-Heerenberg is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hanteren serieuze welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €169

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In s-Heerenberg zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Maartensdijk.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken s-Heerenberg


Ontdek de goedkoopste energie in s-Heerenberg

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in s-Heerenberg (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Nette service
Interessante acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Persoonlijke service
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Persoonlijk advies
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Aangename service
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Sympatieke service
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Variabele gasprijzen
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Goede service
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in s-Heerenberg

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in s-Heerenberg? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij nu de voordeligste leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Montferland). Een geschikte partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Brunssum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Montferland.