Energie vergelijken s-Heerenhoek Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in s-Heerenhoek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in s-Heerenhoek? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier vergelijk je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in s-Heerenhoek.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €240

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in s-Heerenhoek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €110 €9,17 €1.595,55
3 jaar Vattenfall €250 €6,94 €1.715,55
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.835,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze pagina vergelijk je snel & probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers s-Heerenhoek”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in s-Heerenhoek:

 1. Budget Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in s-Heerenhoek met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in s-Heerenhoek? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom s-Heerenhoek is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders geven namelijk sublieme welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €180

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende leverancier regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In s-Heerenhoek zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Maasbracht.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft meteen de meest betaalbare aanbieder voor jou. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken s-Heerenhoek


Stap over naar de goedkoopste energie in s-Heerenhoek

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in s-Heerenhoek (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Verbruik aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Snel overstappen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Overstaphulp
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Simpele voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Snel oversluiten
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Contract wijzigen
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Contract wijzigen
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Online account
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in s-Heerenhoek

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in s-Heerenhoek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in luttele seconden de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Borsele). Een voordelige maatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Buchten.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Borsele.