Energie vergelijken Schin op Geul Start met vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Schin op Geul? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen als Allure Energie of Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Schin op Geul? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Hier ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Schin op Geul.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €226

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Schin op Geul? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €200 €16,67 €1.597,50
3 jaar Qurrent €320 €8,89 €1.717,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.837,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze website vergelijk je razendsnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Schin op Geul”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Schin op Geul:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Schin op Geul waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Schin op Geul? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Schin op Geul zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven jouw sensationele welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €276

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Schin op Geul zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Medemblik.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de meest goedkope leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Schin op Geul


Ontdek de goedkoopste energie in Schin op Geul

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Schin op Geul (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
2 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
3 jarig contract
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Vaste & variabele prijzen
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Variabele stroomprijzen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede medewerkers
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Schin op Geul

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Schin op Geul? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je binnen no-time de meest goedkope maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Valkenburg aan de Geul). Een voordelige organisatie kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Cruquius.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Valkenburg aan de Geul.