Energie vergelijken Schore Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Schore? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals Anode Energie en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Schore? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vind je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Schore.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €234

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Schore? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €200 €16,67 €1.598,25
3 jaar Engie €150 €4,17 €1.718,25
5 jaar Engie €0 €0 €1.838,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels deze pagina vergelijk je vlot en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Schore”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Schore:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Schore waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Energiedirect.nl.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Schore? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Schore zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met verrassende welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €268

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Schore zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Menaam.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest betaalbare energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Schore


Ontdek de goedkoopste energie in Schore

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Schore (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Variabele gasprijzen
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Charmante service
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verschillende contracten
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Schore

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Schore? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij direct de goedkoopste gasmaatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Kapelle). Een passende aanbieder gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken De Bult.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Kapelle.