Energie vergelijken Sint Geertruid Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Sint Geertruid? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als Essent of Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Sint Geertruid? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Sint Geertruid.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €208

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Sint Geertruid? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.599,40
3 jaar EnergieFlex €380 €10,56 €1.719,40
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.839,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze tool vergelijk je supersnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Sint Geertruid”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Sint Geertruid:

 1. De Vastelastenbond
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Sint Geertruid die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Enexis.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Sint Geertruid? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Sint Geertruid zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas geven namelijk serieuze welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €227

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Sint Geertruid zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Miedum.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest voordelige aanbieder voor jou. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Sint Geertruid


Overstappen naar de goedkoopste energie in Sint Geertruid

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Sint Geertruid (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Snel af te sluiten
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Persoonlijke service
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Sympatieke service
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Nette service
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Nette service
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Sint Geertruid

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Sint Geertruid? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij snel de meest betaalbare gas aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Eijsden-Margraten). Een betaalbare gasmaatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken De Rijp.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Eijsden-Margraten.