Energie vergelijken Sint Hubert Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Sint Hubert? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals bijv. UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Sint Hubert? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Sint Hubert.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €189

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Sint Hubert? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €140 €11,67 €1.599,45
3 jaar Engie €390 €10,83 €1.719,45
5 jaar Engie €0 €0 €1.839,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via de vergelijker vergelijk je supersnel en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Sint Hubert”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Sint Hubert:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Sint Hubert waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sint Hubert? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Sint Hubert is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden namelijk speciale welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €194

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Sint Hubert zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Mierlo.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet eenvoudig de meest goedkope maatschappij voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Sint Hubert


Overstappen naar de goedkoopste energie in Sint Hubert

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Sint Hubert (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
1 jarig contract
Prominente acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele gasprijs
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Snel overstappen
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Variabele gasprijzen
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Betalen in termijnen
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Overstaphulp
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
3 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Nette klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Tussentijds aanpassen
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Sint Hubert

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor warm water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Sint Hubert? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je nu de meest voordelige maatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Mill en Sint Hubert). Een aantrekkelijke aanbieder gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken De Rips.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Mill en Sint Hubert.