Energie vergelijken Sint Maarten Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Sint Maarten? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals bijv. Anode Energie of Oxxio. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Sint Maarten? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier ontdek je de prijs per jaar en de geldende welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je praktische info over stroom, gas en licht in Sint Maarten.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €191

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Sint Maarten? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €190 €15,83 €1.599,70
3 jaar Essent €120 €3,33 €1.719,70
5 jaar Essent €0 €0 €1.839,70

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Sint Maarten”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Sint Maarten:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Sint Maarten die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Cogas.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sint Maarten? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Sint Maarten is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven jouw sublieme welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €269

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Sint Maarten zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na afloop van elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Mill.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de aantrekkelijkste energieleverancier voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Sint Maarten


Zo vind je de goedkoopste energie in Sint Maarten

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Sint Maarten (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
2 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Snel oversluiten
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
3 jarig contract
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Meerdere contracten
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Contract wijzigen
Interessante acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Verbruik aanpassen
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vaste prijs stroom
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Goede medewerkers
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verschillende contracten
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Betalen in termijnen
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Sint Maarten

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Sint Maarten? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je binnen een paar seconden de voordeligste leverancier. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Schagen). Een passende gas leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken De Waal.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Schagen.