Energie vergelijken Sint-Oedenrode Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Sint-Oedenrode? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als E.ON en Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Sint-Oedenrode? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie check je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting. Advies nodig? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Sint-Oedenrode.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €274

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Sint-Oedenrode? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €140 €11,67 €1.600,20
3 jaar Budget Energie €220 €6,11 €1.720,20
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.840,20

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van de vergelijker vergelijk je rap en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Sint-Oedenrode”. Je kunt ook filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Sint-Oedenrode:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Sint-Oedenrode waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Sint-Oedenrode? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Sint-Oedenrode is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hanteren reusachtige welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €288

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De volgende energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Sint-Oedenrode zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Molenaarsgraaf.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest betaalbare energieleverancier voor jou. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Sint-Oedenrode


Stap over naar de goedkoopste energie in Sint-Oedenrode

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Sint-Oedenrode (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede service
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Sympatieke service
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Vaste prijs stroom
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Hulp bij overstappen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Sint-Oedenrode

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Sint-Oedenrode? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je zonder moeite de meest betaalbare leverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Sint-Oedenrode). Een passende gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Dedgum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Sint-Oedenrode.