Energie vergelijken Sint Philipsland Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Sint Philipsland? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers zoals Essent en Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Sint Philipsland? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Verder selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij vind je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Sint Philipsland.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €245

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Sint Philipsland? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €250 €20,83 €1.600
3 jaar EnergieFlex €180 €5,00 €1.720
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.840

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Sint Philipsland”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Sint Philipsland:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Sint Philipsland die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder De Vastelastenbond.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Sint Philipsland? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Sint Philipsland is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden namelijk interessante welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €132

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Sint Philipsland zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Moerdijk.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de voordeligste energiemaatschappij voor jouw situatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Sint Philipsland


Vind de goedkoopste energie in Sint Philipsland

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Sint Philipsland (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
3 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Snel af te sluiten
Interessante acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede medewerkers
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele gasprijs
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede klantenservice
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Maandelijks bijstellen
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Sint Philipsland

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Sint Philipsland? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je direct de voordeligste gasleverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Tholen). Een geschikte gasmaatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken de Woude.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Tholen.