Energie vergelijken Slagharen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Slagharen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen zoals Anode Energie of Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Slagharen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij ontdek je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina check je alle details over gas, stroom en licht in Slagharen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €185

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Slagharen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €190 €15,83 €1.600,45
3 jaar Oxxio €270 €7,50 €1.720,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.840,45

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze website vergelijk je vluchtig en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Slagharen”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Slagharen:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Slagharen die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en nationale feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Greenchoice.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Slagharen? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Slagharen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden vaak huizenhoge welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €284

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Slagharen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Overijssel. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Monster.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Slagharen


Profiteer van de goedkoopste energie in Slagharen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Slagharen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Hulp bij overstappen
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Charmante service
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Goede service
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Verschillende contracten
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Slagharen

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Slagharen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je in minder dan een minuut de meest betaalbare maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Hardenberg). Een aantrekkelijke aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Delden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hardenberg.