Energie vergelijken Sluiskil Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Sluiskil? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als E.ON en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Sluiskil? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier tref je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website check je handige info over gas, stroom en licht in Sluiskil.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €261

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Sluiskil? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €160 €13,33 €1.601,05
3 jaar Oxxio €390 €10,83 €1.721,05
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.841,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Sluiskil”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Sluiskil:

 1. Allure Energie
 2. Fenor
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Sluiskil waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Sluiskil? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Sluiskil zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers stunten met serieuze welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €209

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Sluiskil zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Munstergeleen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jou. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Sluiskil


Zo vind je de goedkoopste energie in Sluiskil

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Sluiskil (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Sympatieke service
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Nette klantenservice
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Goede service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstaphulp
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Persoonlijk advies
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
3 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Behulpzame service
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Gemakkelijk oversluiten
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Sluiskil

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Sluiskil? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je makkelijk de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Terneuzen). Een voordelige partij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Den Helder.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Terneuzen.