Energie vergelijken Snelrewaard Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Snelrewaard? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen als Vandebron of NLE. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Snelrewaard? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder tref je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Via deze website blader je door alle info over gas, stroom en licht in Snelrewaard.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €202

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Snelrewaard? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €230 €19,17 €1.601,40
3 jaar Budget Energie €140 €3,89 €1.721,40
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.841,40

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Snelrewaard”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Snelrewaard:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Snelrewaard waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Stedin.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Snelrewaard? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Snelrewaard zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen geven namelijk enorme welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €191

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwe aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Snelrewaard zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Utrecht. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Nederasselt.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest betaalbare maatschappij voor jou. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Snelrewaard


Profiteer van de goedkoopste energie in Snelrewaard

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Snelrewaard (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Utrecht)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
3 jarig contract
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Charmante service
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Persoonlijk advies
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Nette klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel af te sluiten
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Contract wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Betalen in termijnen
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online verbruik inzien
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Snelrewaard

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Snelrewaard? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij binnen een paar seconden de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Oudewater). Een aantrekkelijke gas leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Deurne.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Oudewater.