Energie vergelijken Spaubeek Start met vergelijken en krijg een korting tot €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Spaubeek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als Vrijopnaam of Qurrent. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Spaubeek? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie check je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website vind je alle info over gas, stroom en licht in Spaubeek.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €278

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Spaubeek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €240 €20 €1.602,20
3 jaar Oxxio €300 €8,33 €1.722,20
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.842,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Spaubeek”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Spaubeek:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Spaubeek waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energieflex.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Spaubeek? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Spaubeek is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen stunten met enorme welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €269

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Spaubeek zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Niebert.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft meteen de meest betaalbare stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Spaubeek


Vind de goedkoopste energie in Spaubeek

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Spaubeek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Nette service
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Betalen in termijnen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vriendelijke service
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Hulp bij overstappen
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede medewerkers
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede service
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Spaubeek

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Spaubeek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in luttele seconden de meest goedkope aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Beek). Een aantrekkelijke aanbieder aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Diphoorn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Beek.