Energie vergelijken Strijensas Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Strijensas? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroomaanbieders als Engie of Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Strijensas? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Strijensas.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €200

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Strijensas? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €120 €10 €1.604,60
3 jaar Engie €140 €3,89 €1.724,60
5 jaar Engie €0 €0 €1.844,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Via deze pagina vergelijk je rap en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Strijensas”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Strijensas:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Strijensas die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij MAIN Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Strijensas? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Strijensas is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas bieden je aantrekkelijke welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €249

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Strijensas zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Nieuwvliet.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet direct de goedkoopste stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Strijensas


Stap over naar de goedkoopste energie in Strijensas

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Strijensas (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Nette klantenservice
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Sympatieke service
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Overstaphulp
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
2 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Online account
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
2 jaar vast of variabel
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Strijensas

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Strijensas? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je in minder dan een minuut de meest voordelige aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Strijen). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Duizel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Strijen.