Energie vergelijken Swalmen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Swalmen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom zoals bijv. Anode Energie en Fenor. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Swalmen? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de optionele cashback-korting. Advies nodig? Hier vind je alle details over gas, stroom en licht in Swalmen.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €246

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Swalmen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €210 €17,50 €1.605,05
3 jaar Qurrent €230 €6,39 €1.725,05
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.845,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze website vergelijk je vlot en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Swalmen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Swalmen:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Swalmen met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van UnitedConsumers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Swalmen? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Swalmen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen hanteren fantastische welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €193

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe maatschappij regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Swalmen zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Nijeholtpade.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt direct de goedkoopste maatschappij voor jouw situatie. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Swalmen


Profiteer van de goedkoopste energie in Swalmen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Swalmen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vaste prijs gas
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Vaste prijs gas
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Verbruik advies
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel overstappen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Online account
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Flexibele gasprijs
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Swalmen

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Swalmen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij eenvoudig de aantrekkelijkste maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Roermond). Een passende gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Echt.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Roermond.