Energie vergelijken t Goy Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in t Goy? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroomleveranciers als bijvoorbeeld UnitedConsumers en Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in t Goy? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website ontdek je alle info over stroom, gas en licht in t Goy.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €225

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in t Goy? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €250 €20,83 €1.605,25
3 jaar Energiedirect.nl €270 €7,50 €1.725,25
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.845,25

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze pagina vergelijk je vluchtig en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers t Goy”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in t Goy:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van t Goy waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enexis.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in t Goy? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving t Goy zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen bieden vaak immense welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €243

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In t Goy zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Utrecht. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Nijensleek.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet nu de goedkoopste leverancier voor jouw woning en verbruik. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken t Goy


Stap over naar de goedkoopste energie in t Goy

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in t Goy (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Utrecht)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vaste prijs gas
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online verbruik inzien
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Charmante service
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel overstappen
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Betalen in termijnen
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Nette klantenservice
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in t Goy

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in t Goy? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij nu de voordeligste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Houten). Een aantrekkelijke aanbieder aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Eck en Wiel.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Houten.