Energie vergelijken Toldijk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Toldijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals DELTA of NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Toldijk? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna zie je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder check je de jaarlijkse kosten en de optionele welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Toldijk.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €231

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Toldijk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €200 €16,67 €1.608,00
3 jaar Green Choice €180 €5,00 €1.728,00
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.848,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Toldijk”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Toldijk:

 1. E.ON
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Toldijk met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Energiedirect.nl.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Toldijk? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Toldijk zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hanteren reusachtige welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €229

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw “nieuwe” aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Toldijk zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Ohé en Laak.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jou. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Toldijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Toldijk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Toldijk (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Aangename service
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Sympatieke service
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Variabele stroomprijzen
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
2 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verschillende contracten
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Toldijk

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Toldijk? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je binnen mum van tijd de meest voordelige leverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Bronckhorst). Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Emmeloord.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Bronckhorst.