Energie vergelijken Twisk Start met vergelijken en bespaar wel €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Twisk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroommaatschappijen zoals Vrijopnaam of Leon Zeewolde. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Twisk? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Hierna kies je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke aanbieder ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Twisk.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €229

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Twisk? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.608,85
3 jaar Budget Energie €350 €9,72 €1.728,85
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.848,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze pagina vergelijk je supersnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Twisk”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Twisk:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Twisk die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Twisk? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Twisk zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders bieden namelijk fantastische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €146

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Twisk zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oldenzijl.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft in een oogopslag de meest voordelige energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Twisk


Overstappen naar de goedkoopste energie in Twisk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Twisk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
3 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Verbruik advies
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Charmante service
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Betalen in termijnen
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Behulpzame service
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Persoonlijke service
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Direct overstappen
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Twisk

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Twisk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je moeiteloos de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen uit de regio (Medemblik). Een betaalbare gasmaatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Erichem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Medemblik.