Energie vergelijken Tytsjerk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Tytsjerk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als Eneco of Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Tytsjerk? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder check je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je praktische info over stroom, gas en licht in Tytsjerk.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €194

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Tytsjerk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €240 €20 €1.608,95
3 jaar Essent €370 €10,28 €1.728,95
5 jaar Essent €0 €0 €1.848,95

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Op basis van onze tool vergelijk je vluchtig en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Tytsjerk”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Tytsjerk:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Tytsjerk met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Tytsjerk? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Tytsjerk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden vaak immense welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €220

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Tytsjerk zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Friesland. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Oldetrijne.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft meteen de goedkoopste maatschappij voor jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Tytsjerk


Zo vind je de goedkoopste energie in Tytsjerk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Tytsjerk (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Vaste prijs gas
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste & variabele prijzen
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Nette service
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede klantenservice
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Snel af te sluiten
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Tytsjerk

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Tytsjerk? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij binnen een paar seconden de meest voordelige gas aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Tytsjerksteradiel). Een aantrekkelijke gasmaatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Erm.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Tytsjerksteradiel.