Energie vergelijken Veen Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Veen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen zoals Anode Energie en MAIN Energie. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Veen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vind je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier vind je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina check je alle info over gas, stroom en licht in Veen.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €274

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Veen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €180 €15,00 €1.610,90
3 jaar EnergieFlex €120 €3,33 €1.730,90
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.850,90

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze website vergelijk je vluchtig en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Veen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Veen:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Veen met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Veen? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Veen zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk hoge welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €286

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Veen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oostwold.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de voordeligste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Veen


Vind de goedkoopste energie in Veen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Veen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online account
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
2 jarig contract
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Nette klantenservice
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Goede medewerkers
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Goede klantenservice
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Veen

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Veen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je moeiteloos de meest voordelige gas aanbieder. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw woning (Aalburg). Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Foxwolde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Aalburg.