Energie vergelijken Veghel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Veghel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als Budget Energie en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Veghel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder check je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Veghel.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €221

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Veghel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.611,40
3 jaar Qurrent €220 €6,11 €1.731,40
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.851,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je rap en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Veghel”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Veghel:

 1. Vandebron
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Veghel waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Cogas.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Veghel? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Veghel zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met speciale welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €175

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De aankomende maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Veghel zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Opmeer.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de aantrekkelijkste energieleverancier voor jou. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Veghel


Ontdek de goedkoopste energie in Veghel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Veghel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Vaste prijs gas
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verschillende contracten
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Behulpzame service
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Contract wijzigen
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Vaste prijs gas
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Veghel

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Veghel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je snel & overzichtelijk de voordeligste maatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen uit de regio (Veghel). Een betaalbare gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Gameren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Veghel.