Energie vergelijken Vledder Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Vledder? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals Essent of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Vledder? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Vledder.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €208

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Vledder? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €160 €13,33 €1.613,05
3 jaar Oxxio €230 €6,39 €1.733,05
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.853,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van deze website vergelijk je vlot en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vledder”. Daarnaast kun je sorteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Vledder:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Vledder waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Enexis.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Vledder? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Vledder is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk sublieme welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €256

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Vledder zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Oudehaske.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Vledder


Overstappen naar de goedkoopste energie in Vledder

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Vledder (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
1 jarig contract
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Duidelijke voorwaarden
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verbruik advies
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
1 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Overstaphulp
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste prijs gas
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Vledder

Ons gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Vledder? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je razendsnel de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Westerveld). Een betaalbare gasmaatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Gemert.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Westerveld.