Energie vergelijken Vuren Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Vuren? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers als DELTA of Pure Energie. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Vuren? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Vuren.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €190

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Vuren? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €230 €19,17 €1.614,90
3 jaar Green Choice €280 €7,78 €1.734,90
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.854,90

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze website vergelijk je gauw en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Vuren”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Vuren:

 1. Anode Energie
 2. Engie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Vuren waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Vrijopnaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Vuren? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Vuren is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers bieden je serieuze welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €155

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Vuren zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Papenhoven.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de voordeligste aanbieder voor jouw situatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Vuren


Ontdek de goedkoopste energie in Vuren

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Vuren (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Overstaphulp
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
1 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Direct overstappen
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Nette service
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Termijnbedrag wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Persoonlijk advies
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Snel overstappen
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Charmante service
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Vuren

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Vuren? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je zonder problemen de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Lingewaal). Een passende partij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Graauw.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Lingewaal.