Energie vergelijken Warffum Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Warffum? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel aanbieders van stroom zoals bijv. DELTA of MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Warffum? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend check je meteen de goedkoopste energie. Per energieaanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Warffum.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €242

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Warffum? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.616,35
3 jaar Budget Energie €250 €6,94 €1.736,35
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.856,35

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze website vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Warffum”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Warffum:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Warffum waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij NLE.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Warffum? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Warffum zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans reusachtige welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €176

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Warffum zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Puiflijk.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Warffum


Overstappen naar de goedkoopste energie in Warffum

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Warffum (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Inzicht in je verbruik
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel af te sluiten
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Verbruik advies
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
2 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Flexibele stroomprijs
Prominente acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Charmante service
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Persoonlijk advies
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel overstappen
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Warffum

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Warffum? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij binnen een paar seconden de voordeligste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Eemsmond). Een betaalbare maatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Guttecoven.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Eemsmond.