Energie vergelijken Warmenhuizen Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Warmenhuizen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom zoals Essent of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Warmenhuizen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie tref je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstpremie. Advies nodig? Via deze website tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Warmenhuizen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €235

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Warmenhuizen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.616,50
3 jaar Eneco €280 €7,78 €1.736,50
5 jaar Eneco €0 €0 €1.856,50

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Warmenhuizen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Warmenhuizen:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Warmenhuizen waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke type tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Oxxio.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Warmenhuizen? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Warmenhuizen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas stunten met sublieme welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €276

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Warmenhuizen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Purmerend.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest betaalbare stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Warmenhuizen


Ontdek de goedkoopste energie in Warmenhuizen

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Warmenhuizen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Aangename service
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Flexibele gasprijs
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Warmenhuizen

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Warmenhuizen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij direct de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Schagen). Een passende aanbieder aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Haaften.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Schagen.