Energie vergelijken Warmond Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Warmond? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals bijv. Energieflex en Qurrent. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Warmond? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Via deze pagina lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Warmond.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €224

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Warmond? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar NLE €110 €9,17 €1.616,55
3 jaar NLE €290 €8,06 €1.736,55
5 jaar NLE €0 €0 €1.856,55

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze tool vergelijk je vluchtig en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Warmond”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Warmond:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Warmond waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Powerpeers.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Warmond? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Warmond zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers kunnen een aanbod doen met huizenhoge welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €139

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Warmond zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Purmerland.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de aantrekkelijkste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Warmond


Profiteer van de goedkoopste energie in Warmond

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Warmond (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Online verbruik inzien
Prominente acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Meerdere contracten
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
2 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Verbruik advies
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Hulp bij overstappen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Maandelijks bijstellen
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Flexibele gasprijs
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Hulp bij overstappen
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Warmond

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Warmond? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij probleemloos de voordeligste leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Teylingen). Een aantrekkelijke aanbieder gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Haaksbergen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Teylingen.