Energie vergelijken Waspik Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Waspik? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals E.ON of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Waspik? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Hier blader je door handige info over stroom, gas en licht in Waspik.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €229

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Waspik? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €170 €14,17 €1.616,85
3 jaar Energiedirect.nl €350 €9,72 €1.736,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.856,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze pagina vergelijk je rap en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Waspik”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Waspik:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Waspik die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vrijopnaam.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Waspik? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Waspik is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders kunnen een aanbod doen met verrassende welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €239

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe aanbieder regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Waspik zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Raamsdonk.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest goedkope stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Doorslaggevend: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Waspik


Vind de goedkoopste energie in Waspik

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Waspik (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Snel overstappen
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele gasprijs
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Contract wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Charmante service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Snel overstappen
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Snel overstappen
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Waspik

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Waspik? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je razendsnel de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Waalwijk). Een interessante gasmaatschappij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Haarlo.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Waalwijk.