Energie vergelijken Wehl Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Wehl? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld DELTA en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Wehl? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij zie je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina blader je door alle info over gas, stroom en licht in Wehl.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €188

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Wehl? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.617,50
3 jaar Delta €160 €4,44 €1.737,50
5 jaar Delta €0 €0 €1.857,50

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vlot en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Wehl”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Wehl:

 1. E.ON
 2. Innova Energie
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Wehl waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Clean Energy.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Wehl? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Wehl zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers geven jouw goede welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €140

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Wehl zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Roodhuis.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest voordelige leverancier voor jou. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Wehl


Overstappen naar de goedkoopste energie in Wehl

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Wehl (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Direct overstappen
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
3 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Behulpzame service
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede medewerkers
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Goede klantenservice
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Snel overstappen
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Online verbruik inzien
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Wehl

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Wehl? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je in luttele seconden de goedkoopste maatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Doetinchem). Een interessante gasmaatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Handel.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Doetinchem.