Energie vergelijken Wemeldinge Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Wemeldinge? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom als E.ON en NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Wemeldinge? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij tref je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op onze website ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Wemeldinge.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €278

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Wemeldinge? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.617,85
3 jaar Green Choice €230 €6,39 €1.737,85
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.857,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wemeldinge”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Wemeldinge:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Wemeldinge met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Engie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Wemeldinge? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Wemeldinge is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders bieden je aantrekkelijke welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €300

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Wemeldinge zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Renesse.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest betaalbare stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Wemeldinge


Overstappen naar de goedkoopste energie in Wemeldinge

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Wemeldinge (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Charmante service
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Hulp bij overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Persoonlijke service
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Overstaphulp
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Charmante service
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste prijs stroom
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Snel overstappen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Behulpzame service
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Wemeldinge

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Wemeldinge? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij snel & overzichtelijk de meest goedkope leverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Kapelle). Een goedkope partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Haps.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Kapelle.