Energie vergelijken West-Graftdijk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in West-Graftdijk? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroom maatschappijen zoals UnitedConsumers en Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in West-Graftdijk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker ontdek je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Via deze website vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in West-Graftdijk.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €203

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in West-Graftdijk? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.618,30
3 jaar NLE €320 €8,89 €1.738,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.858,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers West-Graftdijk”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in West-Graftdijk:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in West-Graftdijk waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij NLE.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in West-Graftdijk? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats West-Graftdijk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren doorgaans hoge welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €126

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In West-Graftdijk zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Rheden.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt nu de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken West-Graftdijk


Ontdek de goedkoopste energie in West-Graftdijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu direct de goedkoopste stroom in West-Graftdijk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele gasprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
2 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Goede klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Variabele gasprijzen
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Aangename service
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Online account
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in West-Graftdijk

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in West-Graftdijk? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je snel & overzichtelijk de goedkoopste maatschappij. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Graft-De Rijp). Een passende leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Harkema.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Graft-De Rijp.